Nieuws & Blogs

Congresnieuws 21 februari 2018

Geslaagde editie IT & SAM België

Op 30 januari 2018 vond de 14de editie van IT & Software Asset Management congres plaats in De Montil in Affligem België. Met enthousiaste deelnemers en partners, kunnen we concluderen dat ook deze editie een groot succes was! 

+ Lees meer
Persbericht 07 februari 2018

Wat is indirect access en hoe weet ik of ik dit heb?

Het is de meesten niet ontgaan dat SAP het afgelopen jaar gigantische boetes oplegde aan twee van ’s werelds grootste drankenproducten voor onbetaalde licentiekosten door ‘indirect access’. In één geval, een proces tegen Anheuser-Busch Inbev (AB Inbev), eiste SAP zelfs een schadevergoeding van meer dan 600 miljoen dollar. Hiermee was de boodschap duidelijk: SAP is begonnen met het controleren op indirect access. Elke SAP-klant kan er dus maar beter voor zorgen dat het identificeren en aanpakken van indirect access binnen zijn organisatie een prioriteit is. Maar wat is indirect access precies? En hoe weet je of je dit hebt?

+ Lees meer
Congresnieuws 29 januari 2018

The future of ITAM

Ron Brill, CEO Anglepoint & Voorzitter van het ITAM Standards Committee bij ISO, leidt een team van ongeveer 120 experts uit 23 verschillende landen. Samen hebben zij het doel om de IT70-normen van de ISO 19770-familie naar een hoger niveau te tillen.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen