Nieuws & Blogs

Congresnieuws 29 januari 2018

The future of ITAM

Ron Brill, CEO Anglepoint & Voorzitter van het ITAM Standards Committee bij ISO, leidt een team van ongeveer 120 experts uit 23 verschillende landen. Samen hebben zij het doel om de IT70-normen van de ISO 19770-familie naar een hoger niveau te tillen.

+ Lees meer
Persbericht 26 januari 2018

Deze trends houden de CIO wakker in 2018

CIO moet business units helpen de juiste technologie aan te schaffen. 
De vakantiedagen zijn weer voorbij en maken plaats voor een nieuw jaar. Wat heeft 2018 in petto voor de IT-leiders? 

De wereld van de CIO verandert continu, maar volgens Angus Cameron Managing Director bij Snow Software, zouden de volgende drie trends de CIO weleens wakker kunnen houden dit jaar.   

+ Lees meer
Persbericht 07 februari 2018

Hoe houdt u de kosten van software-audits in de hand?

Softwareleveranciers zijn heel actief in het auditen van licenties van bedrijven, ongeacht of deze wel of niet worden gebruikt. Het uitvoeren van audits is een enorme inkomstengenerator voor softwareleveranciers. Het geeft hen de mogelijkheid om meer licenties te verkopen en boetes te innen. Audits zijn dan ook onvermijdelijk voor bedrijven. 
“Volgens Gartner is het 68 procent zeker dat een organisatie jaarlijks twee of meer audits krijgt,” aldus Angus Cameron, MD & Regional Business Manager bij ‎Snow Software Benelux BV. “De kosten van zo’n audit kunnen enorm uit de hand lopen. Het is daarom zaak de negatieve gevolgen zoveel mogelijk te beperken.”

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen