Het jaarlijkse congres over IT & Software Asset Management

Het IT & Software Asset Management congres is hét jaarlijkse netwerkcongres op het gebied van IT & SAM. Het is een leuke, inhoudsvolle dag waar heel SAM-Nederland bij elkaar komt. Met ruim 200 deelnemers, waar van 150 vakgenoten, partners en experts, staat elkaar ontmoeten en nieuwe kennis en informatie opdoen centraal.

Op het netwerkplein komt iedereen bij elkaar, leveranciers, vakgenoten, consultants en eindgebruikers. Je bent één dag samen met je vakgenoten en collega’s, met wie je kunt sparren over uitdagingen die je wellicht intern hier en daar hebt. En je kunt vooral heel veel kennis delen, en dat op een hele leuke manier. Aan het eind van de congres dag ga je na een leuke dag, heel verrijkt weer naar huis!

Doelgroep

Dit congres richt zich op een hoogwaardige doelgroep van eindgebruikers (managers, senior specialisten, zware beïnvloeders en/of (mede)beslissers in de DMU) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van IT & Software Asset Management en licentiemanagement.

  • IT Asset Manager
  • Software Asset Manager,  Software Licentie Manager
  • Manager / Hoofd IT Inkoop, Purchase Manager, Procurement
  • Contract Manager, Compliance Manager

Ook andere rollen met betrekking tot IT & SAM zijn welkom, zoals IT Manager, Hoofd Automatisering en/of Teamleider IT, IT Service Manager etc.

Deelnemers over de vorige editie
Peter Resink.jpg
Peter Resink
— Vendor- & Contract Manager bij VCM
Kostenreductie en risicomitigatie door het implementeren van Software Asset Management binnen uw organisatie. Wat komt hier allemaal bij kijken? En bent u al voorbereid? Dan bent u bij dit IT & Software Asset Management congres aan het juiste adres. Ook als u op zoek bent naar de volgende stap!
arnold stam.jpg
Arnold Stam
— Head of IT services cost management
Voor mij, als nieuwkomer, een leerzame dag waarin veel ruimte geboden is om leveranciers en gebruikers van SAM-tooling en werkwijzes te leren kennen.
Peter Hulscher.jpg
Peter Hulscher
— Configuratie / Licentie / Contract Manager het CAK
Een enerverende dag waar toch weer veel te leren was van collega's uit het SAM en licentiemanagementvak
Dirk Minnee.jpg
Dirk Minnee
— Software Asset Manager ING
Erg nuttig om de kleine SAM-markt in Nederland zo goed inzichtelijk te hebben.
Milo Grosz.jpg
Milo Grosz
— License Manager Ahold
Deze SAM Heliview conferentie is mijn jaarlijkse update op wat er in SAM om gaat en welke aandachtspunten mogelijk voor mijn bedrijf interessant zijn.
Gerard Pronk.jpg
Gerard Pronk
— Licentie Manager Delta Lloyd
Mooi platform om ontwikkelingen in SAM land te beleven en ervaringen van bedrijven onderling te bespreken.
Dirk Vriesman.jpg
Dirk Vriesman
— Sourcing manager licenses & products
Dit congres is een must bij de oriëntatie rond Software Asset Management.