Hét jaarlijkse congres over IT & Software Asset Management

Als het om IT & Software Asset Management gaat lijken veel organisaties pas in actie te komen als er een audit komt. Dit leidt tot maatregelen die niet effectief en nauwelijks duurzaam zijn. Tijd voor verandering! Beter voorkomen dan genezen. Tijd om anders te kijken, zodat u scherp ziet waar mogelijkheden en kansen liggen.

Binnen het congresthema "Anders kijken, is scherper zien!" benaderen we de rol van IT & Software Asset Management vanuit verschillende perspectieven. Als IT- & SAM Manager krijgt u met veel verschillende disciplines binnen uw organisatie te maken. Hoe halen we met elkaar de meeste waarde uit IT & Software Asset Management en welke elementen zijn belangrijk voor de verschillende stakeholders?

Vaak kijken we op dezelfde manier naar IT & Software Asset Management, maar door kennis en ervaringen te delen, te vergelijken en door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten. Samen met de programmacommissie werken we hard aan het congresprogramma. Daarnaast biedt het congres u de mogelijkheid om te netwerken met uw peers.

Voor wie is het congres bedoeld?

Dit congres richt zich op managers en senior specialisten die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van IT & Software Asset Management en licentiemanagement.

  • IT Asset Manager
  • Software Asset Manager,  Software Licentie Manager
  • Manager / Hoofd IT Inkoop, Purchase Manager, Procurement
  • Contract Manager, Compliance Manager

Ook andere rollen met betrekking tot IT & SAM zijn welkom, zoals IT Manager, Hoofd Automatisering en/of Teamleider IT, IT Service Manager etc.

Deelnemers over de vorige editie
Peter Resink.jpg
Peter Resink
— Vendor- & Contract Manager bij VCM
Kostenreductie en risicomitigatie door het implementeren van Software Asset Management binnen uw organisatie. Wat komt hier allemaal bij kijken? En bent u al voorbereid? Dan bent u bij dit IT & Software Asset Management congres aan het juiste adres. Ook als u op zoek bent naar de volgende stap!
arnold stam.jpg
Arnold Stam
— Head of IT services cost management
Voor mij, als nieuwkomer, een leerzame dag waarin veel ruimte geboden is om leveranciers en gebruikers van SAM-tooling en werkwijzes te leren kennen.
Dirk Minnee.jpg
Dirk Minnee
— Software Asset Manager ING
Erg nuttig om de kleine SAM-markt in Nederland zo goed inzichtelijk te hebben.
Milo Grosz.jpg
Milo Grosz
— License Manager Ahold
Deze SAM Heliview conferentie is mijn jaarlijkse update op wat er in SAM om gaat en welke aandachtspunten mogelijk voor mijn bedrijf interessant zijn.
Gerard Pronk.jpg
Gerard Pronk
— Licentie Manager Delta Lloyd
Mooi platform om ontwikkelingen in SAM land te beleven en ervaringen van bedrijven onderling te bespreken.
Dirk Vriesman.jpg
Dirk Vriesman
— Sourcing manager licenses & products
Dit congres is een must bij de oriëntatie rond Software Asset Management.