Sprekers 2018

Howard Daws_ITSAM2018.jpg
Howard Daws
Head of Software Lifecycle Services EMEA
Insight Enterprises

Howard has spent almost 20 years in the licensing, SAM and third party governance for technology and content fields. Much of this time was in Big Four consultancies, before helping the growth of a leading tool provider. He joined Insight services group in late 2016. 
Howard started looking at the flaws in the IT supply chain, before a major focus on software compliance. He designed, built and grew IBM’s early compliance programme and has influenced similar activities across the sector. Howard has led governance, SAM and cost management programmes and practices, advising mainly blue-chip organisations .

Henk Dirven
Henk Dirven
Head Software Asset & Configuration Management
ABN Amro

Henk is een ervaren IT professional met  ruime (internationale) ervaring in Account-, Project en Service Management binnen de financiële sector. Op dit moment is hij actief als Head of  Software Asset Configuration Management bij de ABN AMRO.

Alfred Girr_ITSAM2018.jpg
Alfred Girr
Manager Market Development Key Account
ReLicense

Alfred is the central contact person for large companies (with a size > 5.000 employees) interested in buying or selling Microsoft second hand software in Germany, Austria and Switzerland. He is supporting the market development activities in Europe as well.

Marc Goedhart_ITSAM2018.jpg
Marc Goedhart
Audit Coördinator
Politie Diensten Centrum

Marc is verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van software compliance audits en is hij de initiator van interne license reviews. Verder vervult Marc binnen het Software Asset Management proces de rol van SAM manager.

Rick van Haaren
Rick van Haaren
Teamleider Software Asset Manager
Nederlandse Spoorwegen

Rick heeft een sterke achtergrond in IT en Procurement. Door deze achtergrond weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om IT en de business met elkaar te verbinden. Vanuit de invalshoek IT en Procurement heeft Rick de afgelopen jaren een centralisatie en optimalisatie weten te bewerkstellingen op het gebied van de SAP software inzet voor NS. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het Software Asset Management team binnen NS en de positionering van dit team binnen de organisatie. Binnen dit SAM team is hij als teamlead verantwoordelijk voor een integrale opzet van de SAM tooling en aanverwante processen, gebaseerd op de ISO 19770 standaard.

Meer sprekers worden geladen