Sprekers 2018

Marc Stuifzand
Marc Stuifzand
Directeur
LCXP

Marc is gespecialiseerd in de ondersteuning bij compliancyprojecten, aan de kant van de klant. Hij bezit uitstekende kennis van softwarelicenties en weet potentie te herkennen én te vertalen naar daadwerkelijke actie. Met zijn pragmatische instelling realiseert hij de optimale inrichting van de licentiepositie van zijn klanten. Door jarenlange ervaring in de softwarelicentiewereld kan hij zijn expertise omzetten in een duidelijk en eerlijk licentieoverzicht. Deze ervaring is opgedaan bij de fabrikant (sales @ Microsoft), het kanaal (directeur en oprichter van Comsoft in Nederland) en als mede oprichter van de enige echter onafhankelijke consultancy partij in Nederland, LCXP.

Martijn van Tol_ITSAM2018.jpg
Martijn van Tol
Manager Business Unit SAM
COMPAREX

Martijn is manager van de Business Unit SAM binnen COMPAREX en vanaf 2004 betrokken bij de ontwikkeling van SAM Dienstverlening, zowel binnen Nederland als internationaal.

Bob van Tunen_IT&SAM2017.jpg
Bob van Tunen
Software Asset Manager
NS Groep N.V.

Met een zeer gedegen achtergrond in SAM administratie en IT heeft Bob alle kennis in huis om SAM binnen organisaties aan te haken. Of dit nu midden in de IT is of door ontzorging van de operatie, dat maakt niet uit. Communicatie is key en kennis is een must. Bob zet dit helder uiteen in zijn communicatie en is hier zeer creatief in.

Monique Veenis_ITSAM2018.jpg
Monique Veenis
Procesmanager Configuratie Management
Achmea

Als procesmanager is Monique actief op het snijvlak van Business en IT.  Vanuit een theoretische en technische achtergrond vervult zij een spilfunctie in verbetering van kwaliteit van data, processen en gebruiksgemak voor eindgebruikers en andere IT professionals zoals SLM-ers en applicatiemanagers en het IT management.

Arno Vermeer_ITSAM2018.jpg
Arno Vermeer
Procesmanager Managen IT Assets
Achmea

Arno werkt sinds 2007 werkzaam bij Achmea in diverse functies. Vanaf  2015 als procesmanager betrokken bij het proces Managen IT Assets. In eerste instantie het deelproces Beheren Licenties opgezet, vervolgens gezorgd voor de borging ervan en verdere groei in volwassenheid.

Meer sprekers worden geladen