Sprekers 2018

Matthias Vianden_IT&SAM2018.jpg
Matthias Vianden
Head of Solutions Development
Aspera

Volgt z.s.m.

Ronald van de Watering
Ronald van de Watering
Manager Business Applications IT Services Europe
Sabic

After successfully finalizing his Bachelor program in ICT from the Fontys Hogeschool in Eindhoven in 1989, Ronald started working as a junior systems programmer on the IBM mainframe from General Electric Plastics. During his career of almost 30 years, Ronald held much different positions in IT, delivering projects and IT services for many business functions spanning from commercial, human resources to manufacturing and technology departments. In the last 15 years of his career, Ronald has always been member of the European IT staff and managed several different teams to deliver on business integration initiatives, global ERP deployment with General Electric Plastics and working as IT Site Leader for the Bergen op Zoom manufacturing site. In 2009 Ronald completed successfully his post academic executive Master of Information Management program from the TiasNimbas business school from the Tilburg University. During the last 8 years after the take over from General Electric Plastics by SABIC, Ronald has been heading the Business Application group within IT Services Europe to deliver projects and services for the European functions. Managing a landscape of approximately 300 packaged client applications and 300 server based applications with a team of around 10 people. Currently landscape simplification and security vulnerability fixing are 2 key areas where Ronald is working on together with his team in the Europe region

Johan West
Johan West
Managing Director
Crayon Benelux

Johan is een typische generalist en heeft vanaf negentienjarige leeftijd diverse sales- en managementfuncties bij IT-bedrijven vervuld.

Begin 2016 is Johan aangesteld als CEO van Crayon Benelux. Naast zijn rol als bestuurder ondersteunt hij opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid als consultant op het gebied van IT Asset Management, audit ondersteuning en contractonderhandelingen. Johan is ook als trainer verbonden aan de International Association of IT Asset Managers (IAITAM)

Reinand van der Woerd
Reinand van der Woerd
Software Asset Manager, Licentiemanager
AMC

Reinand is afgestuurd aan de Hogeschool Den Haag in Bestuurlijke Informatica. Hij is sinds 1984 werkzaam in de IT o.a. bij Comshare, Compuware/Uniface, Baan, Sita en Triple P. Sinds 2009 is hij werkzaam bij het AMC, eerst als Servicemanager en nu als License Manager.

Mark van Wolferen_ITSAM2018.jpg
Mark van Wolferen
Oprichter
B-lay

Mark is de oprichter van B-lay (the license management company), en vanaf 1997 in verschillende rollen actief in het ontwikkelen van oplossingen en diensten rond de core van SAM: license management & compliance.

Meer sprekers worden geladen