Sprekers 2018

Tom van het Hek.jpg
Dagvoorzitter
Tom van ’t Hek
Voormalig hockeyer, -coach en presentator
SportsSpeakers

Tom van ’t Hek heeft een langdurige carrière in de sport achter de rug. Als hockeyer speelde hij 16 jaar in het Nederlands hockey elftal. Als clubspeler kwam hij meerdere seizoenen uit voor het Utrechtse Kampong. De behendige linkerspits werd met Kampong Nederlands kampioen en nam met het Nederlands team deel aan de Olympische Spelen in Los Angeles.

Als coach heeft Tom van ’t Hek zes jaar de leiding gehad over het Nederlands dames hockeyelftal. Onder zijn leiding werd het team Europees kampioen, wisten ze de Champions Trophy te winnen en behaalde ze twee keer een bronzen medaille op de Olympische Spelen (1996 en 2000). Voordat Tom van ’t Hek aan de slag ging als bondscoach van de hockeydames, rondde hij zijn studie geneeskunde met succes af. Vier jaar was hij huisarts maar hij kon de sport niet loslaten.

In 1994 werd hij aangesteld als bondscoach en in 1995 begon Tom van ’t Hek met presenteren van radioprogramma’s. Op Radio 1 presenteerde hij ‘Het Hek van de Dam’, ‘Radio Tour de France’ en de zondagmiddageditie van ‘NOS Langs de Lijn’.

Van 2013 t/m de zomer van 2016 was Tom van ’t Hek de vaste presentator van het radioprogramma “De Ochtendspits” bij BNR Newsradio, dat elke ochtend van 06.00-09.30 uur te horen is.

Petra Alberts
Petra Alberts
Global License Manager
Aegon Global Technology

Petra heeft, na jaren gewerkt te hebben als IBM WebSphere sales, veel kennis opgedaan over software licenties. Bij Aegon heeft ze de kans gekregen om aan de andere kant van de tafel te zitten en geleerd om te gaan met leveranciers en software compliance.

Na 4 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar Aegon Global Technology om een SAM programma op globaal niveau op te zetten. Petra heeft de passie om het SAM programma in de hele organisatie te laten groeien en naar een volwassen niveau te brengen, want licentie management is niet alleen een zorg voor Aegon Nederland maar voor al onze business units wereldwijd. Als er intern wordt samengewerkt kunnen we ons software gebruik optimaliseren en onze kosten verlagen.   

Ron Brill
Ron Brill
CEO
Anglepoint, a subsidiary of Crayon

Ron is the Chairman of the ITAM Standards Committee at ISO. Previously he was the global SAM practice leader at KPMG. Ron has more than 20 years of professional experience in assisting some of the world’s largest organizations implement effective SAM and realize savings.

Angus Cameron
Angus Cameron
Managing Director
Snow Software

Met vele jaren ervaring in de Software Asset Management community, ontwikkelt en beheerd Angus de Snow Software Benelux, Frankrijk en Iberia regio. Samen met zijn team helpt hij organisaties hun softwarebestedingen te optimaliseren en de zichtbaarheid en controle over hun IT-estate te vergroten

Jarno Claassen
Jarno Claassen
General Manager
ReLicense Benelux

Jarno is een consultant op het gebied van software licensing en SAM met 12 jaar ervaring. Bij o.a. Comsoft en Tyco heeft hij bedrijven geadviseerd over het efficiënt inrichten van licentie-omgevingen. Jarno is nu werkzaam bij ReLicense, marktleider op het gebied van tweedehandssoftware, en is verantwoordelijk voor de Benelux markt.

Meer sprekers worden geladen