Sprekers

Dummy man 400x400.jpg
Guido Visschers
Manager Software Asset Management
Ahold - Delhaize

Volgt z.s.m.

Dummy man 400x400.jpg
Derk Jan Brands
Software Asset Manager
Air France KLM

Derk Jan is binnen KLM actief sinds 1990 (sinds 2004 AFKLM), actief in SAM vanaf 2003. In eerste instantie algemeen, nu gericht op alle rechten die in het datacenter lopen.

Petra Alberts
Petra Alberts
Onafhankelijke SAM professional

Petra heeft in haar jaren bij IBM veel kennis opgedaan over software licenties. In 2009 kreeg ze bij Aegon de kans om aan de andere kant van de tafel te zitten. Na 4 jaar maakte ze de overstap naar Aegon Global Technology om een wereldwijd SAM programma op te zetten. In de zomer van 2018 besloot ze freelance IT Asset Manager te worden, met Nationale Nederlanden als een van haar eerste opdrachtgevers.

Alison Altena IT&SAM2019.jpg
Alison Altena
Global IT Change & Configuration Manager
Signify

Alison joined Signify in 2017 as the Global IT Change and Configuration Manager with a focus on maturing processes and tooling. This role builds on her extensive experience obtained in large, complex organizations, most recently as the Global Lifecycle and Commercial Management team within IT Hosting Services at EY. 

Alice Arrassus IT&SAM19.jpg
Alice Arrassus
Technical Consultant & Presales
Aspera

After two years at a SAM-consulting firm where Alice focused on Oracle licensing problems and concerns, she now works at Aspera as a Technical Consultant. Along with her focus on Oracle, she also works on Aspera tools such as SmartTrack, SmartCollect, and LicenseControl for Oracle.

Meer sprekers worden geladen