Sprekers

Ellen de Belder IT&SAM19.jpg
Ellen de Belder
Head IT Planning & Asset Management and Business Process Owner
Signify

Ellen heeft ruim 15 jaar ervaring binnen IT; de eerste jaren lag haar focus voornamelijk op Service- en Project Management, later verruimde zij haar expertise met IT Asset Mangement en de daaraan gerelateerde processen. Sinds 2017 is Ellen, als hoofd van Planning & Asset Management, onderdeel van het Signify IT Management Team.

Mukul Chopra.jpg
Mukul Chopra
Digital Transformation Center Director
COMPAREX USA

Strategic technology thought-leader with over 20 years of experience leading digital transformations as CIO for multiple companies in healthcare, education, nonprofits, hospitality, real-estate and research. Frequent speaker at technology conferences and CIO councils. Popular blogger who leverages global experience on 3 continents incorporating the full strategic picture to align technology initiatives with company vision, goals and resources.

Kieron Dean_IT&SAM19.jpg
Kieron Dean
EMEA Advisory Solution Consultant ITAM
ServiceNow

With over 20 years of experience, Kieron Dean is a veteran in the field of IT Asset Management. He has seen the SAM industry transform several times. In his current role as technical lead for Servicenow’s ITAM business unit, Kieron supports mainly large organisations across Europe, Middle East and Africa in their journey to bring IT and Software Asset Management processes together with the unique capabilities provided by the Servicenow Platform and SAM Pro tooling.

Remko Dekker IT&SAM19.jpg
Remco Dekker
Enterprise Territory Sales Manager
Snow Software

Remco ziet dat er op gebied van licentiebeheer een verschuiving plaatsvindt van compliancy naar cost control. Door de opkomst van SaaS en Cloud applicaties, worstelen steeds meer bedrijven met het houden van grip op hun applicatie landschap. Als expert in Software Asset Management, helpt Remco klanten inzicht en controle te krijgen over hun softwaregebruik en -uitgaven.

 

Guus Derckx_IT&SAM2019.jpg
Guus Derckx
General Manager Benelux
ReLicense

Volgt z.s.m.

Meer sprekers worden geladen