Sprekers

400 Arjan van 't Hoff_PCIT2018.jpg
Arjan van 't Hoff
Sales Engineer en ITAM subject matter expert
Ivanti

Arjan is een ervaren consultant in de softwaretechnologie. Met ruim 20 jaar ervaring in de IT heeft hij vele organisaties in de Profit en Non-Profit sector geholpen bij diversen IT-uitdagingen. Als Sales Engineer binnen Ivanti adviseert hij met name grote accounts waaronder de ANWB, Gemeente Den Haag en het Ministerie van Economische Zaken. Arjan bezit vele (technische) certificeringen waaronder die van Microsoft, Citrix en VMware maar ook ITIL en Prince2. Daarnaast is hij Ivanti subject matter expert op het gebied van ITAM en een regelmatige spreker op Heliview evenementen.

Hennie de Hoog IT&SAM19.jpg
Dagvoorzitter
Hennie de Hoog
Software Asset Manager
Ministerie van Veiligheid en Justitie

Hennie is een ervaren manager met een brede achtergrond van werkzaamheden binnen de Rijksoverheid. Hij is verantwoordelijk voor IT Assetmanagement en Strategisch Leverancier management Oracle binnen het Ministerie van JenV. Als Programmamanager stond hij aan de basis van het inrichten van Software Assetmanagement binnen de Rijksoverheid.

Daarnaast is hij actief in zijn sociale omgeving en heeft een adviserende rol binnen de commissie 4 mei Dodenherdenking, de lokale veteranencommissie, als ledenraadslid bij de RABO bank en de lokale VVD afdeling

Stephan Idema_ITSAM2018.jpg
Stephan Idema
Senior Software Asset Management & License Compliance Services
KPMG

Stephan is ruim zeven jaar actief bij KPMG als adviseur SAM & IT Asset Management en software license compliance auditor. Door zijn juridische en technische achtergrond is Stephan goed in staat om complexe licentie vraagstukken door te vertalen naar praktische business implicaties. De kennis en ervaring die Stephan heeft opgedaan bij license compliance audits namens verschillende software vendors zet hij in bij zijn klanten om de grip op SAM te verstevigen en daarmee risico’s op incompliancies te verkleinen en kostenbesparingen te realiseren.

John Lankester IT&SAM19.jpg
John Lankester
Senior Adviseur Licentiemanager
Rijkswaterstaat

Op het gebied van licentiemanagement is John een bouwer en organisator die graag een probleem omvormt tot een succes!  Resultaatgericht, helder, betrokken, coachend en kwaliteit gedreven. Zijn drive is om het beste uit mensen én organisatie naar boven te halen 'Kan niet' staat onderaan zijn lijstje. Verwacht geen meeloper. hij vormt zijn eigen mening en daar komt hij ook voor uit. Nietsdoen zit er bij hem niet in. Rechtvaardigheid heeft voor John een belangrijke waarde. Een organisatie die dit respecteert heeft zijn loyaliteit.

Lennart Martens_IT&SAM2019.jpg
Lennart Martens
Key Account Manager
PREO Software AG

Lennart is responsible for key account management all over Europe. He consults customers in licensing issues as well as in preparation for SAM-projects and audits. Based on his broad knowledge of software-licensing, especially for Microsoft and Adobe, he is able to point out new opportunities for license optimization and for an alternative approach into cloud-computing.

Meer sprekers worden geladen