Sprekers

Hersa Navid_IT&SAM2019.jpg
Hirsa Navid
Market Development Manager
ReLicense

Volgt z.s.m.

Jimmy Peree
Jimmy Peree
Software Asset Manager Consultant
Crayon

Met een passie voor procesontwikkeling en voldoende ervaring met de IT Service Management processen heeft Jimmy zich in 2016 gestort op het Software Asset Management vakgebied. Door zijn generalistische en globale aanpak heeft Jimmy zich voornamelijk bezig gehouden met het opzetten van globale processen en programma’s bij en in samenwerking met multinationals.

Boudewijn Risseeuw IT&SAM2019.jpg
Boudewijn Risseeuw
Enterprise Territory Sales Manager
Snow Software

Boudewijn heeft in de afgelopen 10 jaar diepgaande kennis opgedaan over de complexiteit die komt kijken bij het managen van zowel softwarelicenties als IT-infrastructuren. Deze combinatie zorgt ervoor dat Boudewijn de diepte in kan rondom traditioneel SAM en organisaties mee kan nemen in de businsess-value die SAM op tactisch en strategisch niveau te bieden heeft.

 

Brandon Smeets.jpg
Dagvoorzitter
Brandon Smeets
Software Asset Manager
Océ

In 2017 trad Brandon toe tot Océ Technologies (A Canon Company) na een succesvol SAM-gerelateerd afstudeerproject. In zijn rol als Software Asset Manager schreef hij het SAM-programma in op alle acht locaties over de hele wereld en is hij voortdurend bezig met het blootleggen van de groeiende bedrijfswaarde van SAM.

 

Jeroen Stet _IT&SAM19.jpg
Jeroen Stet
Consultant
Provisior

Jeroen helpt bedrijven met het automatiseren van hun workplace en bedrijfsprocessen. Laat hem een organisatie zien en hij weet precies waar de winst te halen valt voor de IT (Asset) Manager door de slimme inzet van (automation) Software. Gek op hardlopen, en slim werken.

Meer sprekers worden geladen