Sprekers

Gerben Vermeulen_IT&SAM2019.jpg
Gerben Vermeulen
Senior SAM Consultant
Ministerie van Justitie en Veiligheid

Gerben heeft veel kennis van ITAM en een breed beeld van de markt. Van kleine bedrijven via multi-nationals tot de (Rijks)overheid. Gerben heeft altijd gewerkt aan de klant kant en kan goed inschatten wat een ITAM professional nodig heeft. Gerben heeft vele (wereldwijde) audits tot een goed eind gebracht.

Johan West_IT&SAM19.jpg
Johan West
CEO
Crayon Benelux

Johan heeft sinds 2000 diverse sales- en managementfuncties bij internationale IT-bedrijven vervuld. Naast zijn rol als bestuurder van Crayon Benelux ondersteunt hij klanten als principal consultant op het gebied van IT Asset Management programma’s, audit ondersteuning en contractonderhandelingen. Ook is hij als trainer verbonden aan de International Association of IT Asset Managers (IAITAM).

Meer sprekers worden geladen